Frequency Up

Gepubliceerd op 7 augustus 2021 om 14:25

Terwijl ik het effect nog voel van het voorgaande yogaweekend waarin ik drie heerlijke dagen een yogaretreat in Twente heb mogen ervaren, kom ik steeds meer in een andere frequentie terecht die ik na de Yin Yogaopleiding niet echt voorzien heb. Na de opleiding heb ik zonder doel de draad opgepakt waar ik was gebleven. Maar bleef ik ook nog steeds mijn hart en vooral ook mijn gevoel volgen. Maar dat betekende ook dat ik lastige keuzes moest gaan maken. De keuze om de volgende stap te zetten was best een lastige, want het betekende dat ik het één en ander los moest laten en ik opnieuw over mijn faalangst heen moest zetten. En dat gaat me steeds beter af kan ik je zeggen. Maar op de plek waarin ik die stap inmiddels heb gezet, ben ik door prachtige mensen voor gevoel met open armen ontvangen en voel ik daar de juiste energie die bij mij past. Maar ook ruimte, vertrouwen, liefde, passie en verbinding. Stuk voor stuk kernwaarden die bij die van mezelf aansluiten. Drie jaar geleden zag ik mezelf niet als docent op de mat en al helemaal niet in een yogastudio. Maar mijn hart spreekt al heel lang een andere taal met mij. En het zal je niet ongemerkt gebleven zijn dat ik al af een toe les gaf bij Yogastudio bij de lichtplaats in Zaandam. Maar een wederzijds gevoel heeft ervoor gezorgd dat ik begin oktober vast op het lesrooster kom. Helemaal te gek en het voelt aan als een warm bad. Dus ja, mijn frequency is up!

Namasté en liefs, Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.