HighZenseYoga in Heemskerk  Yin Yoga Docentenopleiding 

Opleiding 

HighZense Yoga in Heemskerk. Yoga in Heemskerk. Yoga in Heemskerk. Yoga in Heemskerk. Yoga in Heemskerk. Yoga in Heemskerk. Yoga in Heemskerk. Yoga in Heemskerk. Yoga in Heemskerk. Yoga in Heemskerk. Yoga in Heemskerk. 

Yin Yoga Docentenopleiding 200 uur

In 2021 heb ik de 200 uurs Yin Yoga Docentenopleiding bij Yogadreams in Zaandam succesvol afgerond. In de eerste instantie zag ik de opleiding puur als een stukje persoonlijke ontwikkeling van mezelf. Maar mijn pad was kennelijk al uitgestippeld door het universum en geef ik inmiddels al een jaar met veel liefde les.  Omdat yoga zoveel voor mij als hoogsensitief persoon heeft gedaan, denk ik dat ik als HSP en als docent veel kan betekenen. Omdat ik vaak aanvoel wat anderen nodig hebben, vind het dan ook fijn om mijn ervaringen met anderen yogi's en HSP's te delen en na de les al die ontspannen gezichten te zien. Zie ik jou een keer in mijn les?HighZense Yoga.in Heemskerk.

Maar wat is Yin Yoga nu eigenlijk?

Vandaag de dag brengen we veel tijd zittend en liggend door. Op ons werk zitten we vaak urenlang achter een bureau en thuis ploffen we al snel op de bank neer of zitten we op een stoel.

We verliezen hierdoor veel flexibiliteit en onze lichaamshouding kan hierdoor verslechteren.

Naast een verminderen van onze lichamelijke fitheid worden we daarnaast ook vaak blootgesteld aan een overvloed aan prikkels. We kunnen hierdoor rusteloos en gestresst worden. HighZense Yoga.

Yin Yoga biedt een oplossing voor allebei deze uitdagingen. In een Yin les houd je namelijk houdingen 3 tot 5 minuten vast waardoor je meer ruimte in je lichaam vindt en aan je flexibiliteit werkt. Zowel fysiek als mentaal.

Ook is in de Yin les veel ruimte voor ontspanning. Yin Yoga staat namelijk bekend als een ontspannende Yogavorm die je helpt om meer rust en diepgang te vinden.

Yin Yoga is hierdoor een onmisbare tool om de balans te houden in de drukke wereld van vandaag die ontzettend veel van onze lichaam en geest vraagt.