Yogadocent - HighZenseYoga - Opleidingen

Opleidingen:

 

Yin Yoga docent (RYT 200)

Yogadreams Zaandam 2020 - 2021

Yoga Nidra docent (RYT 50)

Arhanta Yoga Academy the Netherlands 2021

Restorative Yoga docent (RYT 75)

Arhanta Yoga Academy the Netherlands 2022

Yoga Filosofie  (RYT 25)

Arhanta Yoga Academy the Netherlands 2023

Meditation Teacher (RYT 50)

Arhanta Yoga Ashram the Netherlands 2024

Marcel is een bij de Yoga Alliance geregistreerd Yoga Teacher (RYT), die de voltooiing van een yogadocentenopleiding bij een Registered Yoga School (RYS) erkent. Klik hier voor meer informatie.

Yogadocent

Sinds Juni 2020 heb ik er bewust voor gekozen om Yin Yogales te gaan geven. Het kwam op mijn pad doordat ik destijds met de Yin Yogadocenten opleiding bezig was en ik gevraagd werd om les te gaan geven voor Coachinspraktijk The Power Inside. Dat heb ik bijna 3 jaar gedaan en heeft dat wegen geopend waarin ik nu zelf les geef.  Ik merk dat ik nu meer bewust ben van wat er in mijn eigen lichaam gebeurd en wat het op emotioneel en mentaal vlak met mij doet. Naast dat ik zelf Yin Yoga beoefen, raakte het iets in mij en ontdekte ik dat lesgeven mij in mijn kracht zet. Naast Yin Yoga, geef ik ook les in Yoga Nidra, Restorative Yoga en Stress Relieve Yoga. Yogaschool in Heemskerk.

Ik geef les bij

Ik geef les bij Yogachool De Blauwe Vlinder:

Zaterdagochtend 11:00 - 12:15u Yin Yoga (Soms inval)

Dinsdagavond 19:00 - 20:00u Yin Yoga

Donderdagavond 20:30 - 21:30u Yin Yoga-Nidra
(per 12-1-2023)

 

 

Invaldocent

Ik weet zelf hoe het is als je als docent onverhoopt door wat voor reden dan ook uitvalt. Je voelt je verantwoordelijk, machteloos en je wilt je leerlingen niet teleurstellen. Inmiddels ben ik zelf ook beschikbaar als inval docent. De tijden zijn in overleg. Yogaschool in Heemskerk.