Lessen / Agenda

18 december 2020: HSP, kunnen en durven genieten van de feestmaand

Heb jij ook zo’n zin in de feestmaand… of toch eigenlijk ook weer niet. Het kan heel gezellig zijn maar aan de andere kant is het zo heftig. Veel mensen, veel afspraken, veel dingen te doen of anderen voelen zich juist extra alleen… Hoe ga jij als HSP daarmee om? En wat zou je nodig hebben om deze maand met een fijn gevoel te eindigen?

Tijdens deze themaretreat in mijn yogastudio neemt Annamarie de Blois van The Power Inside je mee in een gesprek met elkaar waarin we met elkaar kijken naar wat het voor ons HSP's zo lastig maakt en datgeen wij nodig hebben om te kunnen en durfen genieten van de feestmaand.

Aansluitend aan deze themaretreat zal ik (Marcel) wederom een Yin-yogales geven en neem ik je mee op reis naar je innerlijke zelf. Een reis waarin je even uit je hoofd, maar in je hart zult zijn en een diepere rust in jezelf zult ervaren. De workshop begint om 13:00 uur en eindigt ongeveer om 17:00 uur.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers deelnemen zodat iedereen persoonlijke aandacht kan krijgen. Jouw investering: per thema-retreat: €70. Kom je vier keer dan betaal je totaal €260. 

Een thema-retreat gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Neem je iemand mee dan krijgen jullie beiden een reductie van €10. 

21 augustus 2020: HSP en liefdevol omgaan met jezelf.

In de praktijk zijn er heel veel HSP’s die heel liefdevol zijn naar anderen maar heel streng naar zichzelf toe. Daardoor wordt het zelfbeeld niet altijd positief gevoed. Hoe kun je liefdevol omgaan met jezelf? Wat zou het effect daarvan zijn, voor jezelf en voor de wereld om je heen?

Tijdens deze themabijeenkomst in de natuur neemt Annamarie de Blois van The Power Inside je mee in een gesprek met elkaar waarin jouw liefde voor jezelf belicht wordt en verteld zij uit eigen ervaring welke impact dit kan hebben op jezelf en jouw omgeving. En leer je hoe je liefdevol met jezelf om kunt gaan en wat jij nodig hebt om jouw zelfbeeld positief te voeden.

Aansluitend aan deze workshop zal ik (Marcel) wederom een Yin-yogales geven en neem ik je mee op reis naar je innerlijke zelf. Een reis waarin je jezelf mag zijn en een diepere rust in jezelf zult ervaren. De workshop begint om 10:00 uur en eindigt ongeveer om 14:30 uur. Afhankelijk van het weer zal deze bijeenkomst in eerste instantie plaatsvinden in de duinen nabij Castricum. Bij slecht weer vind de themabijeenkomst plaats in mijn yogastudio.

Kosten: € 40 per keer inclusief koffie en/of thee (€ 130 voor 4 keer). Aantal deelnemers: Maximaal 8 personen. Aanmelden kun je via deze pagina van The Power Inside.

Thema bijeenkomst  en Yin-Yoga 17 juli 2020: HSP en de invloed van je opvoeding.

Kleine kinderen hebben maar één perspectief en dat is die van de omgeving waarin ze opgroeien. Ze leren zichzelf maniertjes aan om zich staande te houden. Deze manier zit er goed ingebakken. Volwassenen kunnen hierdoor vast zitten in hun manieren en overtuigingen. En die kunnen weer in de weg zitten bij het maken van nieuwe keuzes.

Er zijn zeker ook postieve ervaringen. Die helpen je om je zelfbeeld te ontwikkelen. 

Tijdens deze bijeenkomst in de natuur neemt Annemarie de Blois van coachingspraktijk The Power Inside je mee in je persoonlijke valkuilen die jij in de opvoeding van je kind ervaart en geeft zij jou handvaten mee om van jouw hoogsensitiviteit en wellicht ook dat van jouw kind, je kracht te maken. Aansluitend aan deze workshop zal ik (Marcel) wederom een Yin-yogales geven en neem ik je mee op reis naar je innerlijke zelf. Een reis waarin je jezelf mag zijn en een diepere rust in jezelf zult ervaren. De workshop begint om 10:00 uur en eindigt ongeveer om 14:30 uur.

Kosten: € 40 per keer inclusief koffie en/of thee (€ 130 voor 4 keer). Aantal deelnemers: Maximaal 8 personen. Aanmelden kun je via deze pagina van The Power Inside.

Thembijeenkomst + Yoga 12 juni 2020: HSP en werk

Hoogsensitieve mensen hebben meestal een hoog arbeidsethos en zijn potentiële kandidaten voor het ontwikkelen van een burn-out. Het percentage  hoogsensitieve mensen met een burn-out ligt veel hoger dan bij mensen die niet hoogsensitief zijn. Maar welk werk past nu goed bij HSP’s? Tijdens deze bijeenkomst in de natuur neemt Annemarie de Blois van coachingspraktijk The Power Inside je mee in je persoonlijke valkuilen die jij op je werk ervaart en geeft zij jou handvaten mee om van jouw hoogsensitiviteit op je werk jouw kracht te maken. Aansluitend aan deze workshop zal ik (Marcel) een Yin-yogales geven en neem ik je mee op reis naar je innerlijke zelf. Een reis waarin je jezelf mag zijn en een diepere rust in jezelf zult ervaren. De workshop begint om 10:00 uur en eindigt ongeveer om 13:30 uur.

Kosten: € 40 per keer inclusief koffie en/of thee (€ 130 voor 4 keer). Aantal deelnemers: Maximaal 8 personen. Aanmelden kun je via deze pagina van The Power Inside.