Wat zijn je plannen?

Gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 21:35

Nu ik de opleiding heb afgerond, krijg ik nog wel eens de vraag, wat zijn je plannen? Waar ga je lesgeven? Helemaal concreet heb ik dat nog niet helemaal. Maar wat zeker is, dat ik Yin Yogales blijf geven bij The Power Inside. Een superfijne samenwerking wat alles in gang gezet heeft voor mij. Maar afgelopen weekend had ik de kans om in een themamiddag op onderzoek te gaan naar wat vrijheid nu eigenlijk voor mij betekent. En in de eerste instantie hadden we het over vrijheid in het wel of niet nemen van een vaccinatie. En ik vertelde op mijn beurt dat de opleiding voor mij de weg van faalangst naar vrijheid heeft vrijgemaakt. En tegelijkertijd realiseer ik mij dat vrijheid ook het volgen van mijn hart en mijn gevoel betekent. De vrijheid om te doen wat goed voelt. De vrijheid om zonder verwachtingen mijn eigen pad te gaan volgen. Tja, en dat voelt eigenlijk best lekker. Zeker als je je mij een beetje kent, weet je dat ik nogal een controlfreak kan zijn. Maar in dit moment zit ik in een soort van flow waarin ik mezelf overgeef aan wat er op mijn pad komt of niet. En in de afgelopen weken zijn er hele mooie mensen op mijn pad gekomen, zoals bij Yoga bij de lichtplaats. Een plek die goed voelt voor mij. En ja, ik ga bij deze yogastudio lesgeven. Ik krijg daar de kans en de ruimte om klein en rustig te beginnen. In de eerste instantie begin ik met licht avonturen (workshops) en van daar uit gaan we kijken hoe alles loopt. Ik sta er heel luchtig en open in. En inmiddels val ik ook als invaldocent in. Ik ben blij dat ik ook deze stap weer gezet heb en voel ik dankbaarheid dat ik deze kans heb gekregen. En ja, het plan is om begin volgend jaar met een nieuwe (yoga)opleiding te gaan starten. Namasté en liefs, Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.