Alles van op z'n plek

Gepubliceerd op 13 augustus 2021 om 22:04

Je hebt soms van die dagen dat er van alles op z'n plek valt. Zo ook vrijdag 13 augustus toen ik als yogadocent midden in de Themaretreat zat en ik me besefte dat ik 2 jaar geleden een stap heb gezet die mijn hele leven behoorlijk zou veranderen. Als je me toen had gezegd dat ik zelf in een yogastudio les zou gaan geven, dan had ik je voor gek verklaard. En het bijzondere is, dat de stap die ik 2 jaar geleden gezet heb, mijn eerste stap in Yogastudio bij de lichtplaats was, het mijn eerste kennismaking met Annemarie was. Ik had toen erg sterk het vermoeden dat ik hooggevoelig zou kunnen zijn. Maar ik was destijds ook bang dat ik mezelf ervan wilde overtuigen dat ik het was, dat ik het wilde zien. Maar een workshop Yin Yoga en HSP bij de lichtplaats bracht daar verandering in. Een workshop die toen al samen met Annemarie de Blois gegeven werd. Letterlijk alles viel op z'n plek en ik werd mij daarna steeds verder van mijn hooggevoeligheid bewust en bewust van wie ik werkelijk ben. Nu 2 jaar later weet ik, dit heeft zo moeten zijn. Dit is gewoon geen toeval en alles valt op z'n plek daar waar alles begon. Bij Yogastudio bij de lichtplaats, waar ik in oktober begin met les geven. Maar ook bij Annemarie van Coachingspraktijk The Power Inside, waar ik nu inmiddels ruim een jaar succesvol mee samenwerk. Beide geven mij de ruimte, het vertrouwen en de diepgang die maken wie ik nu ben. Mijn mooie zelf!

Liefs en Namasté,

Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.