1 jaar HighZense Yoga

Gepubliceerd op 21 januari 2021 om 19:45

Jee, ik ben jarig. En daarmee bedoel ik eigenlijk dat HighZense Yoga vandaag precies 1 jaar bestaat! Precies 1 jaar geleden nadat ik besloten had om de Yin Yogadocenten-opleiding te gaan doen, heb ik HighZense Yoga opgericht om in de eerste instantie mijn eigen stageplek te faciliteren. Zonder de intentie te hebben om uiteindelijk les te gaan geven. Maar met het doel mezelf te ontwikkelen. Dichter bij mezelf te komen en om me te gaan verdiepen in Yinyoga. En ik hoor het mezelf een jaar geleden nog zeggen, dat ik mezelf als docent niet op de mat zag. Alleen kwam ik ergens onderweg in contact met andere HSP's en met mijn HSP coach, en zijn we samen gaan werken. Zij de coaching, en ik verzorg de yogalessen in combinatie met de coaching. Dit heeft inmiddels zo’n wending genomen dat ik nu ook vanuit HighZense Yoga les geef. In de yogastudio of online. Inmiddels doe ik dit zo’n 8 maanden en heb ik ontdekt dat ik tijdens het yogales geven 100% in mijn kracht sta. Ook merk ik dat het voorbereiden en het lesgeven mij energie geeft. Juist tijdens de donkere dagen waar ik het het hardst nodig heb. En daar waar ik ontzettend tegen op zag, om in de wintermaanden een opleiding te starten, is mij dit tot mijn eigen verbazing meegevallen en doe ik iets wat totaal bij mij past en wat goed voelt bij mij. Vanuit mijn hart en met liefde. Liefs Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.