Met liefde en zachtheid

Gepubliceerd op 19 december 2020 om 13:51

In de dagen naar de kerst toe en inmiddels 3 opleidingsweekenden achter de rug, word het mij steeds duidelijker waar ik naar toe wil. De wijze waarop ik als docent les geef. De zachtheid waarmee ik les geef. De ruimte voor rust die ik in de les verwerk en de liefde waarmee ik les geef, heeft ook allemaal te maken met hoe ik Yin Yoga ervaar en voel als ik zelf een les volg. Dit wil ik graag op mijn manier overbrengen in een les. Dit is ook voor mij de reden waarom ik altijd een les van 90 minuten geef. Zo ruimte creërend voor mijn passie voor yoga. Ruimte om de les met zachtheid, rust en liefde te brengen. Zonder daarbij de gehele les aan één stuk vol te praten. Maar om ruimte te creëren voor stiltes. Om op deze manier de stilte in jezelf te vinden terwijl je in een houding kunt zijn. Te voelen in je lichaam wat er aanwezig is. Te luisteren wat jouw lichaam jou verteld. De aanwezigheid van je fysieke lichaam, emoties en gedachten. Om uiteindelijk in Savasana de totale ontspanning te vinden. En na de les is er tijd en ruimte voor verbinding. Ongeacht of ik les in de studio geef of online, Ik maak daar met liefde tijd voor. Fijn kerstfeest iedereen en een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Liefs, Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.