Mijn kernwaarden

Gepubliceerd op 4 december 2020 om 18:01

Onlangs had ik tijdens de yogaopleiding de mogelijkheid om te onderzoeken welke kernwaarden voor mij belangrijk zijn en welke mij energetisch voeden. Ik kwam al snel tot de ontdekking dat dit de kernwaarden, ruimte, liefde, passie, gevoel en verbinding zijn. En terwijl ik deze kernwaarden voor mezelf helder kreeg, viel ook de samenwerking met Annemarie van The Power Inside op z'n plek. Een samenwerking waarbij alle van de 5 kernwaarden aanwezig zijn en maakt waarom deze samenwerking zo fijn en succesvol is. Dit werd mij 28 november nog duidelijker toen ik tijdens onze dagretreat vanuit die kernwaarden les ging geven en waar alles op zijn plek viel. Er ontstond een hele mooie energie in de ruimte waarin ik les gaf, maar ook bij mezelf. Er ontstond een mooie verbinding met de deelnemers, en ook met mezelf. Wetende dat ik met liefde les geef, maar ook op gevoel. De ruimte die daardoor ontstond voor mijn passie. Yoga❤️. Maar ook de ruimte in mijn hart, ruimte voor mijn gevoel. Ik had tijdens de dagretreat voor het eerst het gevoel dat ik zonder mijn faalangst les aan het geven was. Welke mij een bevrijdend gevoel gaf. Ruimte om mezelf te mogen zijn. Ruimte voor liefde, passie, gevoel en ruimte voor verbinding.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.