Een dag en verstilling, loslaten en inspiratie.

Gepubliceerd op 9 oktober 2020 om 17:57

Vandaag was na een heftige en emotionele periode van afscheid nemen, even een moment van verstilling en loslaten, maar ook van inspiratie. Net als de herfst waarin de natuur zich terug trekt, zich klaar maakt voor vernieuwing, de bomen verkleuren en hun bladeren loslaten, is voor mij de herfst een periode waarin ik het één en ander los moet laten.

Ruimte maken voor vernieuwing. Maar tegelijkertijd is de herfst voor mij ook een inspiratiebron zoals in de natuur van Landgoed Elswout waarin ik vernieuwde energie en inspiratie op doe voor de yogalessen en retreat die ik aan het voorbereiden ben. Deze herfst staat tevens in het teken van de Yin Yogadocenten Opleiding die op 23 oktober van start zal gaan en ga ik doen waar mijn wortels liggen. Over vernieuwing gesproken......

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.