Nieuwe ontwikkelingen

Gepubliceerd op 18 augustus 2020 om 18:53

Onlangs kwam ik op instagram een mooie tekst tegen van iemand die ik graag volg. De tekst” Zonder passie zullen jouw dromen niet gerealiseerd worden” las ik op het moment dat ik mij realiseerde dat ik mezelf een enorme geluksvogel mag prijzen gezien er mooie dingen gebeurd zijn de afgelopen maanden. Maar ook omdat er mooie nieuwe ontwikkelingen zijn. Op dit moment van schrijven ben ik samen met Annemarie de Blois van coachingpraktijk The Power Inside bezig met de ontwikkeling en planning van een HSP dagretreat ergens later dit jaar. Een dagretreat waarin wij hoogsensitieven met elkaar letterlijk terugtrekken en de rust hervinden in de natuur. De natuur waarin wij ons verbonden mee voelen en die zo belangrijk voor ons is. Het is iets wat mij vanuit mijn passie heel erg bezig houd en waar ik ontzettend naar uit kijk. Over dromen realiseren gesproken....

De gedachte om ooit een retreat te gaan organiseren speelt al langer bij mij en is nu werkelijkheid aan het worden. Dus hou onze websites en socialmedia goed in de gaten de komende tijd. Ik zal er spoedig meer over bekend maken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.