Geen lesgeld

Gepubliceerd op 8 augustus 2020 om 07:47
Yoga in Heemskerk | HighZense Yoga Heemskerk - Van hoogsensitief naar bewustwording.

Ik krijg nog wel eens de vraag, waarom vraag jij geen geld voor de lessen die jij geeft? Ondanks dat ik yogales geef en al snel de indruk wek dat ik yogadocent ben, ben ik toch echt (nog) geen yogadocent. Ik geef les, maar ik ben wel in opleiding. Ik vind het dan ook niet gepast om daar een geld bedrag tegenover te zetten. Ik wil absoluut niet zolang ik in opleiding ben dat ik les geef met een commerciële insteek. Zo ook de samenwerking met The Power Inside, welke voor mij een win win situatie is en waar ik zoveel voor terug krijg. Maar waar doe ik het dan wel voor? Ik ben in de eerste instantie gaan lesgeven om over mijn faalangst heen te stappen nog voor ik aan de opleiding begin. Wat ik wel ontvang na de les is de dankbaarheid van mijn yogi's en de energie die ik na de les ervoor terug krijg. Het voorbereiden van een les is ontzettend leuk en les geven is ontzettend dankbaar. . Vooral na het zien van die ontspannen blije gezichten na de les. Daarnaast krijg ik ontzettend veel feedback terug tijdens de les wat mij weer help om mezelf steeds weer te verbeteren. En daar doe ik het voor🙏🏻

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.