Nieuw lesmateriaal

Gepubliceerd op 2 augustus 2020 om 18:25

De afgelopen maanden ben ik in een soort van stroomversnelling beland waarin alles op zijn plek viel. Zo ook de samenwerking met Coachingpraktijk The Power Inside, maar ook de Yin Yoga Docentenopleiding die ik in oktober ga starten. Maar vanwege de yogalessen die ik vanaf juni geef en de opleiding in het vooruitzicht, kwam ik er al snel achter dat ik lesmateriaal (bolsters, kussens en blokken) nodig had. Ik vond het dan ook een dingetje om lessen voor te bereiden op basis van het ontbreken van ondersteunings -materiaal. En ja, je kunt een hoop opvangen door een dekentje op te rollen, maar dan heb je nog geen stevige bolster. Het beperkte mij dus tijdens het lesgeven. En ook met het vooruitzicht dat ik ook iets met Restorative Yoga wil gaan doen, heb ik er uiteindelijk voor gekozen om te investeren. Op basis van de hoeveelheid yogi's die ik in de les kan hebben heb ik voor 8 yogi's,  bolsters, meditatiekussentjes, blokken en een bolderkar ingekocht. 

Voor mij dus heel erg fijn omdat ik dus zonder beperking les kan geven en goed nieuws voor de mensen die een yogales van mij ontvangen. Die hoeven voortaan alleen een eigen matje mee te nemen. Na de les worden de yogaprops met een desinfectiespray behandeld. Tot ziens op de mat!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.