Terugblik en reflectie

Gepubliceerd op 14 juni 2020 om 17:41

De afgelopen maand was een maand van beslissingen nemen en mijn hart volgen. Maar was ook een periode waarin alles op z'n plek viel. De beslissing waarin ik bewust en met mijn hart, uiteindelijk voor de Yin-Yogadocenten opleiding heb gekozen. Een juiste keuze die mij duidelijk werd op het moment dat ik met de voorbereidingen van een yogales bezig was. Maar ook door de basis intentie waarom ik zelf yoga ben gaan volgen als hoogsensitief persoon. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik mij aangemeld heb voor de Yin-Yogadocenten opleiding. En tegelijker tijd is één en ander ook in een stroomversnelling gekomen. Iets wat ik totaal niet aan zag komen en anderen om mij heen ook niet. Een ontzettend mooie samenwerking met Coachingpraktijk The Power Inside. Wat voor mij een hele mooie kans is om mezelf te kunnen ontwikkelen, maar wat ook een mooi verlengstuk van de Yoga opleiding is die ik oktober dit jaar ga starten. Een samenwerking waar ik ontzettend blij van wordt, mede omdat ik coaching van hoogsensitieve mensen en yoga oprecht een mooie combinatie vind. De afgelopen week werd het mij nog eens duidelijker na de eerste Yin-yogales die ik met een hele mooie groep mensen heb mogen delen. En ja, ik was best wel wat nerveus vooraf gaande aan de les. Het was ook niet niks wat ik daar gedaan heb. Behalve het les geven was het ook een moment van heel ver buiten mijn comfortzone stappen. Maar gaande weg dat de les vorderde voelde ik een rust over mij heen komen en voelde ik dat er ook een rust ontstond in de groep tijdens de les. Terugkijkend op de eerste les, voelde ik mezelf niet de teacher, maar de leerling. Ik heb ontzettend veel geleerd in die 75 minuten dat ik les gaf. Onder andere dat als  je de les nog zo goed voorbereid hebt, dat het anders loopt dan je dacht. Iedere leerling in de les was uniek en ieder zo met hun eigen verhaal tijdens de les. Inmiddels kijk ik alweer uit naar de volgende les. Deze staat geplant op 17 juli.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.