Volg je hart, het klopt altijd

Gepubliceerd op 25 mei 2020 om 17:15

De yoga docenten opleiding. Ik wist het zeker, ik wilde de Vinyasa docenten-opleiding gaan doen. Ik hield me er maanden mee bezig, Maar op de één of andere manier bleef er een achterdeurtje naar de Yin Yoga opleiding ook openstaan. Immers was mijn intentie bij mijn yogapad altijd de rust en mezelf hervinden en in de basis vond ik dit altijd in een Yin practice. En ja, Vinyasa-flow waar ik een ontzettende stroming van energie van kreeg, was en is toch ook iets wat mij erg trekt. Tja en dan komt er vanuit een onverwachte hoek de vraag of ik een yogales wil gaan geven. Gezien het thema van de les, was yin-yoga de juiste keuze. Tijdens de voorbereiding van de les voelde het ontzettend goed om juist met een Yin-les bezig te zijn. Alles begon naar mijn gevoel te stromen en besefte ik dat alles op zijn plek viel. Zo ook tijdens een try-out les. En het begon aan mij te knagen de afgelopen week dat ik voor een keuze stond. Een op eerste gezicht een lastige keuze. Tot het moment dat ik naar mijn intentie's terug keerde, de rust, mezelf hervinden en mezelf kunnen zijn.  Die bij mij altijd als basis diende tijdens de yoga, heeft mij er toe besloten om mijn gevoel, mijn hartewens te volgen. Terug te gaan naar de essentie waar alles voor mij begonnen is. Gisteravond heb ik mij aangemeld voor de 200hrs - Yin Yoga Docentenopleiding die op 23 oktober van start zal gaan. Dus..... Volg je hart, het klopt altijd!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.