Voorbereiding Yin-yogales en coaching

Gepubliceerd op 7 mei 2020 om 17:33

Ik had voor deze zomer een paar yogalessen gepland staan. Maar dat leek in de eerste instantie door de corona-crises geen doorgang te kunnen vinden. Maar deze week lijkt alles op zijn plek te vallen en zijn er door mooie ontmoetingen en gesprekken hele mooie mogelijkheden ontstaan die ik niet nooit had kunnen dromen. Zo ben ik in contact gekomen met een hele lieve coach (Annemarie de Blois van The Power Inside) die een mooie praktijk runt waarbij zij hooggevoelige mensen begeleid en coacht. Maar ook zij doorgaat een lastige tijd nu we een 1.5 meter samenleving moeten creëren..  En zo staat er al een geruime tijd een Thema bijeenkomst "HSP en werk" in de planning die maar geen doorgang kan vinden. Dus is er besloten om als klein groepje de natuur in te gaan doen. En vanuit de opgerichte whatsapp groep kwam al snel de wens om daar een yogales aan vast te plakken. En al snel werd mijn naam genoemd. En ja, ik ben super enthousiast en ik heb er ontzettend veel zin in!. Voor mij een ongelofelijke kans om mijn dromen waar te kunnen maken. En, het geluk lacht ons toe gezien we vanaf 11 mei weer activiteiten zonder contact in de buitenlucht mogen doen. Dus.... ik ben de gehele dag op mijn yogazolder bezig geweest met het voorbereiden van een Yin-yogales. Een hele ochtend houdingen zoeken die passen bij het thema van de les en de coaching. En daadwerkelijk de les zelf doorvoelen of één en ander wel bij elkaar aansluit. De thema bijeenkomst in combinatie met de yogales staat gepland op vrijdag 12 juni. Misschien wil jij er ook wel bij zijn deze keer? Ben jij hooggevoelig en ervaar jij jouw hooggevoeligheid soms meer als een last dan een kwaliteit tijdens jouw werk? Tijdens de bijeenkomst krijg jij handvaten toegereikt waardoor jij jouw hooggevoeligheid weer als kracht gaat ervaren. Wellicht is deze coaching in combinatie met yoga wel iets voor jou. Kijk dan eens op de website van The Power Inside. Er is nog plek, maar voor max 6 personen. Zie ik je dan?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.