Mijn eigen privé Tempel

Gepubliceerd op 25 april 2020 om 18:15

Het is zaterdag 25 april en zitten we temidden van de Coronacrisis die inmiddels zo'n anderhalve maand gaande is. Het einde daarvan is nog lang niet in zicht en inmiddels hebben vele yogascholen zich op fantastische wijze aangepast door online lessen aan te bieden. Maar ja, iedere plek in ons huis is zo'n beetje bezet en dan komt je er na langere tijd toch achter dat de huiskamer toch niet zo'n goede oplossing is. Althans niet voor de langere duur. Het is nu eenmaal even een dingetje om die qualitytime voor je zelf te reserveren als je de woonkamer ook met anderen moet delen. Maar na wikken en wegen, heb ik maar eens besloten om de zolder op te ruimen en mijn eigen plek te creëren, eindelijk mijn eigen tempel in huis. Een fijne plek om mezelf even af te schakelen. Maar dan is er nog de Yoga-opleiding die ik volgend jaar januari zou gaan starten. Alles is zo onzeker geworden en ondanks dat ik mij er al voor kan inschrijven, heb ik dat nog niet gedaan. Ik vraag mij af of de opleiding gezien de huidige maatregelen door kan gaan en zo ja, in welke hoedanigheid? Wel heb ik mij opnieuw weer ingeschreven voor de informatieavond opleidingen bij Yogadreams. Dit zal dan het kantelpunt worden in mijn besluitvorming of ik mij ga inschrijven voor deelname aan de opleiding. Tot die tijd, laat ik het even los. Ik wens dan ook iedereen en veilig thuis komen en vooral een goede gezondheid toe. Pas goed op jezelf en op anderen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.