Een bijzondere Yoga-Nidrales

Gepubliceerd op 10 maart 2020 om 21:23

 

Vanavond had ik vanwege fysieke ongemakken heel erg de behoefte aan een Yoga-Nidra les.

Niet alleen vanwege de fysieke ongemakken, maar omdat ik de gehele week al last heb van BPPD(Draaiduizeligheid), was ook heel erg moe. Mijn lichaam en geest vroeg mij echt om dus eventjes af te schakelen. Ik had er gewoon weg even niet de energie voor om mee te doen met een Vinyasaflow-les. Maar de avond had een verrassende wending voor mij in petto. Eenmaal geland op de mat en in de les, begon onze teacher voorafgaande aan de Nidrales met een zachte mindfull flow les. Bij de eerste de beste Downward Facing Dog houding voelde ik mij toch uitgenodigd om mee te doen. Naarmate de flowles vorderde en intenser werd, voelde ik gaande weg dat de energie weer in mij ging stromen. Het voelde als herboren aan en het was alsof mijn hele lichaam weer "aan" ging. Wat een heerlijk gevoel is het dan om nadat ik mezelf weer hervonden had, om dan te eindigen in een ontspannen Nidraslaap. Als een soort van Savasana XXL.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.