HighZenseYoga bestaat 3 jaar!

Gepubliceerd op 22 januari 2023 om 07:51

Jee!, vandaag blaas ik een kaarsje uit. En daarmee bedoel ik dat vandaag HighZenseYoga precies 3 jaar bestaat! Precies 3 jaar geleden nadat ik besloten had om de Yin Yogadocenten-opleiding te gaan doen, heb ik HighZense Yoga opgericht om in de eerste instantie mijn eigen stageplek te faciliteren. Zonder de intentie te hebben om uiteindelijk les te gaan geven. Maar wat is er in die tussentijd een hoop veranderd! Inmiddels ben ik niet 1 maar 4 yogaopleidingen verder, geef ik inmiddels ook al ruim een jaar les bij de Yogaschool de blauwe Vlinder en bijna 3 jaar les voor Coachingpraktijk The Power Inside en heb ik onlangs een eerste bedrijfsyogales mogen verzorgen. Hoe tof is dit?!


Huh, vierde yogaopleiding hoor ik je denken? Ja, Toen ik HighzenseYoga heb opgericht, heb ik altijd gezegd dat als ik Yin Yogaopleiding zou behalen, dat ik een drieluik van yogavormen wilde leren die mij aan het hart liggen. Maar inmiddels ben ik met een studie yogafilosofie bezig. Wellicht dat als je wel eens bij mij in de les bent geweest dat je herkent dat ik vanuit die filosofie ook les geef. Tegelijkertijd ben ik mij er van bewust, dat het goed is waar ik nu sta en dat ik de ervaringen die ik in de afgelopen drie jaar heb opgedaan, dat ik deze aan anderen mee wil geven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.