what's next?

Gepubliceerd op 29 augustus 2022 om 15:45

Yess,i did it again!!! Toen ik in 2020 aan de 200 uurs Yin Yogaopleiding begon, heb ik altijd gezegd dat dit de weg naar vrijheid zou gaan openen en dat ik een drieluik zou gaan doen. In dit geval een drieluik van yogaopleidingen die in mijn hart lagen.

Yin Yoga, Yoga Nidra en nu ook Restorative Yoga.

En vandaag is die droom waarheid geworden. Vandaag heb ik als kroon, als een soort afsluiting, mijn derde Teacher Training (Restorative Yoga) behaald bij Arhanta Online Academy. En hoewel er nog wel het één het ander in mijn hart zit, is het voor nu eventjes genoeg en voel ik dat het goed is waar ik nu sta en waar ik nu ben. Welke in mijn geval eigenlijk gaat over tevreden kunnen zijn (Santosha) als één van de onderdelen van het 8-voudig pad van de yoga filosofie. So whats next hoor ik je denken.....?

Yoga is zo veel meer dan alleen de houdingen en verschillende soorten vormen van yoga. En daarmee heb ik eigenlijk het ?-teken in de foto al beantwoord.

Word vervolgt dus......

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.