Gewaagde stap

Gepubliceerd op 20 januari 2022 om 20:53

Jeetje, terwijl andere yogascholen in deze tijd struggelen om overeind te blijven, loop ik zelf al een geruime tijd te struggelen met de gedachte om les te geven onder mijn eigen naam. En ja, dat deed ik natuurlijk zo af en toe en huurde ik zo af en toe studio tijd bij Boerderij landzicht of gaf ik les in de duinen. Dat zo af en toe studio tijd te huren voelde voor mij heel veilig aan. Niet de risico's van een lockdown en niet de risico's die bij het ondernemen horen. Want een studio definitief huren, ja, die huur he?, die gaat toch echt door in een lockdown. Maar inmiddels mogen de yogascholen na de laatste lockdown weer live lesgeven en ben ik als docent net aan de dans van online lesgeven ontsprongen. Nog voordat de laatste lockdown tijdens de jaarwisseling inging, was ik al bezig om een vast lesuur voor mezelf te creëren, Maar er was altijd dat stemmetje die mij vertelde dat het nog niet de juiste tijd en plaats was. Maar inmiddels heb ik nu een fijne plek voor mezelf gevonden die bij mij past, die mij de mogelijkheden biedt om veilig les te kunnen geven, om veilig te kunnen ondernemen en zonder niet al te veel risico te kunnen groeien. Maar toch voelt het juist in deze tijd aan als een gewaagde stap. Op woensdag 9 februari start ik met lesgeven onder mijn eigen naam, op een vast tijdstip en elke woensdag avond op de mooie en vooral stille locatie van Buurtcentrum d Evelaer in Heemskerk. Hoe tof is dat?!

Liefs en Namasté,

Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.