Nieuwe (gast) blog

Gepubliceerd op 25 november 2021 om 19:27

Zo toff❤️. De afgelopen maand had ik de eer om een gastblog te mogen schrijven voor Anahatayogi, het yogabedrijf van mijn lieve yogavriendin en collega docente Annemarie Borgers. Ik ken Anne uit de tijd dat zij de Yin Yogaopleiding deed en ik bij haar yogalessen volgde. Nu 2 jaar later heb ik zelf de opleiding gedaan. En ondanks dat we elk ons eigen pad ingeslagen zijn, hebben we ook zoveel met elkaar gemeen en blijven onze paden elkaar kruisen. In deze blog schrijf ik over de seizoenen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde en welke invloeden de seizoenen op mij hebben als HSP (Hoog Sensitief Persoon). De blog kun je via onderstaande link lezen: https://www.reikibeverwijk.nl/blog.html#hsp-en-seizoenen

Wil je meer over Anne weten, wie zij is en waar haar hart ligt, kijk dan ook eens op Anne's website: https://reikibeverwijk.nl

Liefs en Namasté,

Marcel

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.