Gemengde gevoelens

Gepubliceerd op 1 mei 2021 om 20:39

Ondanks dat ik de afgelopen 3 dagen een heerlijk opleidingsweekend heb gehad, heb ik toch ook gemengde gevoelens. Ik zat er deze 3 dagen voor mijn gevoel lekker in. Maar gezien dat het examenweekend er aan zit te komen, heb ik ook het gevoel dat ik in een soort afrondingsfase zit en besef ik me steeds meer dat aan deze mooie reis ook een einde er aan zit te komen. Enerzijds geeft het mij het gevoel van closure, afsluiting. Maar het voelt ook alsof ik afscheid moet gaan nemen van een leerzame retreat van 8 maanden. Want zo voelde voor mij deze reis, als een retreat van voelen, ontdekken en ja ook wel zo af en toe weerstand. Ik denk dat ik ook gerust mag stellen dat het aan de ene kant voor mij ook een ongelovelijke mentale uitdaging was. Met ups en downs. Maar ik begin nu ook het gevoel van onvermijdelijk afscheid moeten nemen te voelen. Afscheid nemen van de groep en deze opleiding. En ja, dat raakt me wel eerlijk gezegt. Alleen voor mijn gevoel, geen afscheid van die magische yogazolder, waar we de afgelopen tijd doorgebracht hebben. De locatie , de sfeer bij Yogadreams tijdens de opleiding, het heeft mij heel veel mooie herinneringen opgeleverd die ik zal blijven koesteren. Noem het mijn gevoeligheid, maar ik heb sterk het gevoel dat ik op deze locatie nog niet klaar ben en dat er een vervolg aan zit te komen, wordt vervolgd....

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.