Informatieavond Docentenopleidingen

Gepubliceerd op 13 januari 2020 om 22:00

Het is maandagavond 13 januari in het nieuwe jaar. Het zaadje wat al meer dan een jaar in mij zit, geplant door een yoga docent op de Ajna Tempel in Heemskerk. De docent vroeg mij destijds, is een yogaopleiding niet iets voor jou? Ik heb altijd gedacht een yoga opleiding, das niets voor mij.  En ik dacht altijd, dat is als je yogadocent wilt worden. Maar ik heb altijd gezegd dat ik het nooit uitsluit. Nu een jaar verder een grote stap genomen door naar de Informatieavond Docentenopleidingen bij Yogadreams in Zaandam te gaan. Al met al een verrassende wending want ik ga er nu toch echt iets mee doen. En sterker nog, alles viel tijdens de informatieavond op zijn plaats. Ik ga de 200 uurs Vinyasa Docenten opleiding doen volgend jaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.