Ontspannen verhalen

Gepubliceerd op 2 december 2023 om 18:11
HighZenseYoga - Ontspannen verhalen met Yoga Nidra

Terwijl ik dit schrijf, heb ik net het schrijven van twee Yoga Nidra-scripts afgerond. Ik vind het lesgeven in Yin Yoga-Nidra echt heel leuk en ja, ik schrijf elk script zelf. Want ondanks dat elke les uit 8 vaste stappen bestaat, wil ik dat elke stap naadloos in de volgende overgaat zodat het één ontspannen verhaallijn wordt. En dat kan soms best wel een uitdaging zijn.

Zo ook vandaag dus, elk met een eigen thema. Naast het schrijven van het script voor de aankomende Yin Yoga-Nidra XL met het thema “Winter en het element water” had ik vandaag ook nog de reguliere les van aanstaande woensdag met het thema “licht en donker” voor te bereiden. In het schrijven van een Yoga Nidra-script gaat best een hoop tijd in zitten. Vier uur voor een reguliere les en soms wel tot acht uur in een XL les met een thema.

Door Yoga-Nidra te beoefenen, kom je in een staat tussen waken en slapen. Hierdoor kan het aanvoelen alsof je 4 uur hebt geslapen. Yin Yoga-Nidra is een reis dat gaat over diepgaande rust, verstilling, zuivering en introspectie. Het laat het licht in het donkerste van onze ziel schijnen in de zoektocht naar innerlijke wijsheid, intuïtie en onze ware zelf.

Ben je benieuwd naar wat Yoga Nidra voor jou kan betekenen? Dan is elke woensdagavond en aanstaande vrijdagavond 15 december jouw kans om het te ervaren.

Waar?
Yogaschool de blauwe Vlinder
Groenelaan 3 Beverwijk.

 

Hoe laat?
Elke woensdagavond van 20:45 - 21:45 uur.

 

Yin Yoga-Nidra XL, thema winter en het element water.:
Vrijdag 15-12 van 19:00 - 21:00 uur.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.