Themaretreat: HSP, kunnen en durven genieten van de feestmaand

Heb jij ook zo’n zin in de feestmaand… of toch eigenlijk ook weer niet. Het kan heel gezellig zijn maar aan de andere kant is het zo heftig. Veel mensen, veel afspraken, veel dingen te doen of anderen voelen zich juist extra alleen… Hoe ga jij als HSP daarmee om? En wat zou je nodig hebben om deze maand met een fijn gevoel te eindigen?

Tijdens deze themaretreat in mijn yogastudio neemt Annamarie de Blois van The Power Inside je mee in een gesprek met elkaar waarin we met elkaar kijken naar wat het voor ons HSP's zo lastig maakt en datgeen wij nodig hebben om te kunnen en durfen genieten van de feestmaand.

Aansluitend aan deze themaretreat zal ik (Marcel) wederom een Yin-yogales geven en neem ik je mee op reis naar je innerlijke zelf. Een reis waarin je even uit je hoofd, maar in je hart zult zijn en een diepere rust in jezelf zult ervaren. De workshop, op vrijdag 18 december 2020 begint om 13:00 uur en eindigt ongeveer om 17:00 uur.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers deelnemen zodat iedereen persoonlijke aandacht kan krijgen. Jouw investering: per thema-retreat: €70. Kom je vier keer dan betaal je totaal €260. 

Een thema-retreat gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Neem je iemand mee dan krijgen jullie beiden een reductie van €10.

Aanmelden kan via deze pagina