3-daagse HSP / Yoga retreat herfst 2022.

Jaaah, de knoop is door gehakt en een hele grote droom gaat werkelijkheid worden. Annemarie van The Power Inside en ik (Marcel) organiseren samen een 3-daagse HSP - Yogaretreat in de herfst van 21 t/m 23 okt 2022.

Deze retreat georganiseerd door HSP’s voor HSP’s zal in het teken staan van natuur, rust en verbinding. Juist voor HSP’s is het belangrijk om even terug te trekken in de natuur en de verstilling te hervinden.. De Oerboerderij van Erve Middelkamp maakt dit mogelijk en ligt temidden in de prachtige bosrijke omgeving van Twente. Een omgeving waar je de rust zult vinden, verbinding met jezelf en de natuur.

Je zult overnachten op de boerderij zelf. In heerlijk opgemaakte bedstee kamers, voorzien van een eigen douche en wastafel. Iedereen heeft dus een privé kamer! Gedeelde toiletruimtes bevinden zich in nabijheid van de algemene ruimte.  Er is ruimte voor max 11 personen. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een programma waaraan je vrijblijvend aan deel kunt deelnemen. Een programma waarin er ruimte is voor vrijetijdsbesteding, rust, meditatie, hooggevoeligheid, coachingsgesprekken en natuurlijk ook yoga. Maar je kunt je vrijetijd ook zelf besteden aan wandelen in de natuur.

Voor de yoga hoef je geen ervaring te hebben. De (zachte) yogavormen die op het programma staan zijn voor iedereen toegankelijk. Tijdens de maaltijden heb je de keuze tussen veganistisch en vegatarisch. Je verblijft in een bosrijke omgeving waarbij je vanaf de oerboerderij direct het bos in kunt lopen. Je verblijft in een voor Twente typerende oerboerderij van Drostes die van binnen getransformeerd is tot een comfortabele groepsaccommodatie.

De kosten voor deze 3-daagse retreat bedragen €450,00 p.p. en zijn op basis van 1 persoonskamer.  

Liefs, Marcel en Annemarie.

3-daagse herfst yogaretreat Twente, herfst 21 t/m 23 okt. 2022.

                                                                                                                                 Ik heb nog een vraag.